KONFIRMATION

Konfirmanden har en særlig plads i Møllers Gastronomi. Det er som regel her at den ”nye” voksne, får en medbestemmelse i menuen. Vi er superstærke i at finde vores konfirmanders favoritter, og vi hjælper gerne med kærlig vejledning, så det også passer sammen med forældrernes ønsker.

Her er valg af 2-5 retters menuer, men sandelig også buffeter, hvor forret og dessert kan blive tallerkenserveret.

Vigtigt er det også her at man har en god stab af tjenere og måske kok, til at stå bagved, og få dagen til at glide, så man selv kan nyde den store dag og konfirmanden, der træder ind i de voksnes rækker.

MENU: KONFIRMATION 2019 (gældende fra 01.04. – 31.05.2019)

Forret:

Lavbagt laks (rimmet i 24 timer) bagt i 4 min. Ved 42 grader, grillet skalotter
Røget øster, tangmayo,
Toast melba Stenbiderrogn, rødløg, cremefraiche og masser af friske urter

Hovedret:

*Sous vide Hereford Oksekød eller dansk sødmælkskalv Culotte
*Letrøget kyllingelår (300gr)
*Små nye råstegte kartofler evt. fra Samsø
*Marineret/syltet gulerødder
*Sprød salat asparges fra Samsø, forårsløg, Spidskål, ærter og sennepsvinaigrette
*Plukket Romaine salat, jordbær, feta, Melon, ristet røget græskarkar kerner
*Kold Bearnaisecreme

Dessert:

*Mini jordbærtærter
*Mini flødeboller
*Mini Creme brülée

Natmad

Dansk Charcuteri
Udvalg af danske pølser, skinker, paté’ og mini spinattærter med Coppa og frisee
Samt danske oste fra Arla Unika
Koldhævet surdejsbrød bagt på stenplade og af Nordisk mel
2 slags dip og tapanade

PRISER:

Menu pr. person kr. 375.-
Natmad pr. person kr. 60,-
Levering alt efter adresse, fra kr.100,-