• Hanekam

  Vores hanekam er den perfekte kombination mellem dekorativ og smagfuld. En klassiker fra bageren, som man ikke ser nær så tit længere. Møllers egen opskrift der sikrer, du får den allerbedste smagsoplevelse!

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Møllers rug

  Vores surdejsrugbrød er bagt på 100% økologisk rugmel lokalt fra Samsø og er en hyldest til gamle bageteknikker. Holder sig flot og lækker i en uge, i plastikpose på køl. Vores rugbrød er et af de mest fiberholdige rugbrød. du kan opstøve. Sundt og lækkert!

  48,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Pain au chokolate

  Prøv vores franske klassiker: den forførende pain au chocolat. En luftig, sprød croissant fyldt med lækre, mørke chokoladestykker, der smelter i munden. Hver bid er en himmelsk kombination af smør og chokolade.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Kardemommesnurre

  Forfør dine smagsløg med vores himmelske kardemommesnurre. Hver en bid er en kulmination af sødme og krydderi, der tager dig på en smagrejse til et eksotisk sted. Kardemommesnurrerne er lavet på smør og med knuste hele kardemommefrø.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Kanelsnurre

  Dyk ned i en symfoni af kanel og karamelliseret sukker i en blød og saftig mundfuld. Vi går ikke ned på kvalitet, og derfor er vores kanelsnurrer lavet på ægte Ceylon-kanel og rullet med kærlighed.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Spandauer

  Oplev en spandauer ud over det sædvanlige. Denne klassiske wienerdejssnitte byder på en perfekt balance mellem sprødhed og blødhed. Hver bid afslører en lækker krydret remonce fyldt med marcipan og smør, der smelter i munden. Toppen er kunstfærdigt glaseret med et let sukkerlag, der tilføjer en sød afslutning på denne himmelske oplevelse.

  26,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Surdejsstykke

  Hver et surdejsstykke er dedikeret til godt håndværk og sprængfyldt med smag. Surdejsstykkerne er bagt med en dyb forståelse og påskønnelse for de ydmyge ingredienser, der indgår i et hvert surdejsstykke. Smagen er syrlig med en blød pude-agtig tekstur.

  13,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Surdejsbrød

  Møllers surdejsbrød er skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af gamle bageteknikker. Den rustikke overflade prydes af en gylden, sprød skorpe, der lover en unik smagsoplevelse. Med hver skive frigives en duft af nybagt brød, og smagen er en harmonisk blanding af let syrlighed og en subtil sødme. Brødets luftige og fugtige krumme sikrer en lækker smagfuld tekstur. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og bruger kun de fineste ingredienser. Møllers surdejsbrød er et ægte håndværk, der tilfredsstiller selv de mest krævende smagsløg. Kan nydes morgen, middag, aften, til kaffe, til tapas – kun fantasien sætter grænser.

  48,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Smørcroissant

  Hver enkelt croissant er kærligt håndlavet med stor respekt for det håndværksmæssige, der indgår i at skabe dette traditionelle franske bagværk. Den himmelske duft af nybagt smør danser i næsen og den gyldne, flagrede skorpe smelter på tungen og tilfredsstiller selv de mest krævende smagsløg. Vores franske croissanter er bagt med fransk mel fra et det kendte mølleri, Moul-Bie beliggende uden for Paris. Nyd den til morgenmaden eller som en sød overraskelse i løbet af dagen.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Croissant med marcipan

  Vores lette og luftige croissant med marcipan. Hver enkelt croissant er kærligt håndlavet med stor respekt for det håndværksmæssige, der indgår i at skabe dette traditionelle franske bagværk. Den himmelske duft af nybagt smør danser i næsen og den gyldne, flagrede skorpe smelter på tungen og tilfredsstiller selv de mest krævende smagsløg. Vores franske croissanter er bagt med fransk mel fra et det kendte mølleri, Moul-Bie beliggende uden for Paris. Nyd den til morgenmaden eller som en sød overraskelse i løbet af dagen.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Solbær og honning

  Sommerens sorte bær i kombination med dansk honning. Fløjlsblød og overraskende
  Solbær & Honning er udviklet af Rasmus Leck Fischer for Arla Unika og bliver produceret af Sorring Bær. Solbær & Honning har en flydende konsistens med kontraster fra knasende solbærkerner og hele bær. Solbærrene giver dybde, en frisk syrlig eftersmag og intens aroma.

  60,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Kandiserede citroner

  Med laurbær, stjerneanis og vanilje
  Kandiserede Citroner er udviklet af Rasmus Leck Fischer for Unika og bliver produceret af Sorring Bær. Garnituren er lavet med laurbær, stjerneanis og vanilje. Marmeladen har en frisk syre og snert af bitterhed, der gør den til et godt match med hvidskimmel og faste oste.

  75,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Grønne tomater

  Med noter af estragon og frugtig syre

  Grønne tomater er udviklet af Rasmus Leck Fisher for Arla Unika og bliver produceret af Sorring Bær.

  Grønne tomater er krydret med timian, estragon og lidt rosmarin. Er ligesom sin forgænger Tomatmarmeladen en intens umamibombe, men med lidt mere syrlig skarphed og friskhed. Det er særligt anissmagen fra estragonen der går godt i spænd med den intense grønne tomatsmag.

  Den grønne tomatmarmelade er fantastisk med de hvide bløde oste, men den er intens nok til at kunne klare selv de mest modne blå oste, når de kommer på bordet.

  60,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Høj snegl med kanel

  Saftig og cremet i midten, høj, flot og sprød i siderne. Lavet på lækker wienerdej og rullet med ægte Ceylon-kanel.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tebirkes

  Lavet på wienerdej, som er en kunstart i sig selv. Vores tebirkes har flotte, uimodståelige, sprøde lag og en himmelsk smag. Denne danske klassiker kombinerer sprødheden fra blød butterdej med en sød og fyldig remonce af marcipan og sukker. Hver bid afslører en symfoni af teksturer og smagsnuancer, der danser på din tunge. Vores tebirkes er den perfekte følgesvend til din morgenkaffe eller eftermiddagste, og vil bringe et smil frem med sin uimodståelige kombination af sprødhed og sødme.

  25,00 kr.
  Tilføj til kurv

Har du spørgsmål? Så send os en mail!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0