MØLLERS BAGERI
Møllers Bageri- byens nye surdejsbager
Torsdag til lørdag fra 07.30-10.30
kan du hente friskbagt surdejsbrød, varme croissanter og syndige morgenkager
i smukke omgivelser på Jydsk Væddeløbsbane.
Brødet er æltet med kærlighed og surdej af Jan Møller.
Sprødt og saftigt surdejsbrød i smukke omgivelser på Jydsk Væddeløbsbane.
Den 2. januar 2018 var begyndelsen på to gode ting- Møllers Gastronomi og Møllers surdej.
Jan Møller har brugt fire år på at lære sin surdej at kende. Han har bagte i vildskab til familier, venner og kollegaer-
ja faktisk alle der har haft lyst til smage surdejsbrødet.
Surdejen bobler stadig lystigt, og alle der har bagt surdejsbrød ved, at sådan en størrelse skal have kærlighed og opmærksomhed. Efterlader man dejen alene hjemme, stikker den af, udover beholderen og videre ud i køkkenet.
Opmærksomhed og dybe er til at smage i hvert et stykke friskbagt surdejsbrød. Har du først sat tænderne i en surdejsbolle med et rundhåndet lag af saltet smør, er der ingen vej tilbage.

Har du spørgsmål? Så send os en mail!