SMØRREBRØD
MENU JULI-AUGUST-SEPTEMBER
- Pankopaneret kuller – sauce tatar – friteret kartoffelstrå – frisk dild
- Confiteret anderilette – frisk rødbede – ribs – sennep – syltede sennepskorn
- Roastbeef – hjemmerørt remoulade – cornichoner – peberrod – spejlæg
- Kartoffelmad – løvstikke mayonaise – hjemmeristede løg – bacon – frisk kørvel
- “Klassiskeren” Rullepølse fra Nr. Søby – hjemmelavet sky – syltede sennepsfrø
- Flæskesteg – hjemmesyltet rødkål – vaniljesyltede agurker – urter fra verdens ende
- På hjemmebagt rugbrød fra eget bageri
// - Friteret æg – hummer – citronaise – spæde salater
- Hønsesalat – æbler – pancetta – syltede tomater
- Koldrøget laks – syltede rødløgsskaller – frisk dild – purløgsmayonaise
- På hjemmebagt surdejsbrød fra eget bageri
// - Vegetar smørrebrød
- Avocado – misomayonaise – friterede løg – syltede rødløg – urter
- Bagt selleri – friterede kartoffelstrå – fetaostcreme – masser af radise urter
- Hvide asparges – sennepsmayonaise – dehydreret tomat – frisé
Pris pr. stk: 65 kr
Har du spørgsmål? Så send os en mail!