PRIVATLIVSPOLITIK

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger:

Møllers Gastronomi ApS er dataansvarlig for de oplysninger vi modtager i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, din brug af vores kontaktformular på hjemmesiden, din tilmelding til vores arrangementer, din henvendelse til os på telefon, e-mail eller de sociale medier. 

Vi behandler personoplysninger og som udgangspunkt de kontaktinformationer du giver os, og som er nødvendige i forhold til at kunne opfylde vores aftale med dig og være i stand til at levere og fakturere det aftalte.

De personoplysninger vi behandler, er f.eks. navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse, betalingsoplysninger, men kan også være et billede eller en IP-adresse.

Vi indsamler og behandler personoplysninger:

Ved brug af vores kontaktformular på hjemmesiden og øvrig elektronisk kontakt.
Hvis du bruger vores kontaktformular på hjemmesiden eller sender os en mail, vil vi gemme din henvendelse samt dine kontaktoplysninger, for at kunne opfylde vores aftale med dig og være i stand til at levere og fakturere det aftalte.

Ved bestilling fra vores hjemmeside
Hvis du foretager en bestilling fra vores hjemmeside, indsamler og behandler vi de oplysninger du giver os, for at kunne levere det aftalte. Din betaling håndteres af vores betalingsløsningspartner.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer og gemmer vi dine kontaktoplysninger, for at kunne sende dig nyheder, opskrifter m.v.

Ved besøg på vores hjemmeside.

Hvis du besøger vores hjemmeside, registrerer vi hvilke sider der er besøgt, tidspunktet, og hvilken browser der er anvendt. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Du kan læse mere om vores brug af cookies her. (indsæt cookie-deklaration fra Cookiebot)

Ved deltagelse i vores fællesspisningsarrangement og øvrige arrangementer
Hvis du tilmelder dig et arrangement, registrerer vi dit navn og kontaktoplysninger for at kunne sende informationer om arrangementet. De nærmere vilkår for behandling af personoplysninger findes i de vilkår, som du oplyses om og godkender i forbindelse med tilmelding til vores arrangementer.

I forbindelse med jobansøgning og ansættelse.
Hvis du sender os en jobansøgning, indeholde denne personoplysninger.  Der kan være tale om almindelige personoplysninger, som navn, kontaktoplysninger, referencer og udtalelser, eksamensbeviser m.v. Der kan også være tale om særlige eller følsomme personoplysninger såsom CPR-nummer og evt. oplysning om helbredsforhold m.v.

VORES GRUNDLAG FOR AT BEHANDLE PERSONOPLYSNINGER
Vi indsamler og behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne besvare din henvendelse og for at kunne opfylde vores aftale med dig. Derudover indsamler og behandler vi de personoplysninger der er nødvendige i forbindelse med en stillingsbesættelse og eventuel ansættelse.

Videregivelse af personoplysninger
Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi gør brug af databehandlere, eksempelvis til IT- og økonomisystem, betalings-og billetsystem m.v. og overlader derved personoplysninger til disse. 


Sletning af personoplysninger
Personoplysningerne slettes når de ikke længere er nødvendige eller relevante til det formål, som oplysningerne blev indsamlet til.

Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter disse slettes.

Dine rettigheder
Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan også bede os rette vores behandling af dine personoplysninger, herunder i visse tilfælde at slette dem, gøre indsigelse imod eller begrænse behandlingen af dem.

Klage 
Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger eller du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte os på:

 

Møllers Gastronomi ApS
CVR-nr.: 41374454
Sletvej 2E
8310 Tranbjerg J

Tlf. 27890777
Mail: info@moellersgastronomi.dk

Du kan også vælge at klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.