UGENS FROKOSTMENU

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord

Vi ønsker at berige hverdagen for andre gennem mad. Vores forstand på mad og vores kærlighed til den er så stor, at vores mission er at servere sund og velsmagende hverdagsmad lavet med brændende passion, fantasi og høj faglighed.Med en frokostordning, fra Møllers Køkken får I ikke kun sund mad, der kildrer smagsløgene. I får inspirerende oplevelser, der gør det endnu mere spændende at gå i kantinen.

MENUEN FOR UGE 4

Husk, at vi også altid står klar til at hjælpe dig/Jer med mødeforplejning, frisk frugt, smørrebrød & morgenbrød.

Så mangler I forplejning til personalemøder, fredagsmorgenmaden eller andet, så kontakt os og få en snak!

Mandag d. 24/1

Dagens Livret
Kalkunbryst serveret med sauteret spinat, perlebyg & svampe sky (G)

Møllers grønne tilbehør
Stegte hele blomkål, hoisin, sesam & friteret rucola   

Møllers delikatesser
Hytteost, radiser & purløg (L)
Fiskefilet, sauce verte  & citron (G)

Møllers vegetarret
Forårsruller med kål, stegte ris/kerner & grøntsager(G+L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Tirsdag d. 25/1

Dagens Livret
Fyldt kyllingebryst, friskost, tomat, pesto, pasta & fløde (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Cherrytomat, balsamico & basilikum. Toppet med sifonade af rødløg 

Møllers delikatesser
Prosciutto Skinke & timiansyltet gule beder
Kamsteg & appelsin 
Ost fra Ostebørsen (G+L)

Møllers vegetarret
Karry kål, samosa & grøntsager (G+L) 

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Onsdag d. 26/1

Dagens Livret
Lasagne med squash, okse & ost (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Crispy salat, tomat, rødløg & oliven (L)

Møllers delikatesser
Roastbeef med urtesalat & wasabi mayo
Fiskefrikadeller & dild emulsion (G+L)

Møllers vegetarret
Perlespelt Otto (G+L) Toppet med edamamebønner, porrer & gulerødder (L)

ONSDAGSKAGE  (G+L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Torsdag d. 27/1

Dagens Livret
Sprød stegt kylling  serveret med kartoffelbåde, skysauce, frisk timian & agurkesalat (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Rosenkål, sprødt, parmesan & sennepsvinaigrette (L)   

Møllers delikatesser
Leverpostej serveret med ristet champignon (L+G)
Røget skinke med æggestand (L), aspargessnitter & brøndkarse

Møllers vegetarret
Blomkål / spinatgratin gratineret med revet ost (L+G)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Fredag d. 28/1

Dagens Livret
Boller i selleri serveret med persille & ris (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Salat af grillet gulerødder, hjertesalat & feta (G+L)

Møllers delikatesser
Udvalg af pålæg med diverse tilbehør (G+L)

Møllers vegetarret
Vegetarisk one pot pasta (G)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.