Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/b/7/7/moellersgastronomi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-pensopay/classes/modules/woocommerce-pensopay-module.php on line 40 Ugens frokostmenu | Møllers Gastronomi

UGENS FROKOSTMENU

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord

Vi ønsker at berige hverdagen for andre gennem mad. Vores forstand på mad og vores kærlighed til den er så stor, at vores mission er at servere sund og velsmagende hverdagsmad lavet med brændende passion, fantasi og høj faglighed.Med en frokostordning, fra Møllers Køkken får I ikke kun sund mad, der kildrer smagsløgene. I får inspirerende oplevelser, der gør det endnu mere spændende at gå i kantinen.

MENUEN FOR UGE 28

Husk, at vi også altid står klar til at hjælpe dig/Jer med mødeforplejning, frisk frugt, smørrebrød & morgenbrød.

Så mangler I forplejning til personalemøder, fredagsmorgenmaden eller andet, så kontakt os og få en snak!

Mandag d. 12/7

Dagens Livret
Pasta penne med sprødstegt bacon, spinat, friskost, estragon, ærteskud & revet Grana Padano (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Tomatsalat med rødløg & basilikum

Møllers delikatesser
Hamburgerryg filet af gris med purløgscréme & lynsyltet spidskål 
Kyllingebryst, bacon & karrydressing. Drysset med karse (G+L)

Møllers vegetarret
Pasta Penne med sprødstegte røget løg, spinat, friskost, estragon & ærteskud (G+L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Tirsdag d. 13/7

Dagens Livret
Kalvebryst i BBQ med røget paprika & æblecider, bagte kartofler & 1/4 majs , syltet squash & gulerod

Møllers grønne tilbehør
Rødbeder med balsamico- & kirsebærglace, merian, feta & græskarkerner (G)

Møllers delikatesser
Torskerogn med citron
Kartoffel, røget mayo & ristet løg
Dagens ost med tilbehør

Møllers vegetarret
Blomkål & store hvide bønner i BBQ med røget paprika & æblecider med stegte kartofler & majs

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Onsdag d. 14/7

Dagens Livret
Coq au Riesling med kylling, nye løg & sommersvampe, dampede korn, grøntsager & krydderurter (G+L). Agurkesalat med hel peberrod & bredbladet persille

Møllers grønne tilbehør
Grillet & rå gulerødder med sort sesam & masser af basilikum   

Møllers delikatesser
Rejesalat med asparges & karse (L)
Okserilette med trøffelmayo & pinjekerner

Møllers vegetarret
Svampetoast med frisk timian

ONSDAGSKAGE  (G+L)

+ Brød fra Møllers Bageri (G)

Torsdag d. 15/7

Dagens Livret
Klassisk boller i karry med dampede basmati ris & chutney af stikkelsbær & balsamico (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Fennikel crudité med milde kål & agurker vendt med salt & citron

Møllers delikatesser
Fiskefrikadelle med remoulade, citron & dild (G+L)
Hjemmelavet leverpostej med syltede rødbeder (G+L) 

Møllers vegetarret
Vegetarboller i karrysauce (G+L)

+ Brød fra Møllers Bageri (G)

Fredag d. 16/7

Dagens Livret
Kalkun i paprikasauce med tomat, peberfrugt & lyse rodfrugter. Hertil salsa med grillet majs, tomat, chili & frisk oregano (G+L)

Møllers grønne tilbehør
Kold bønnesalat med rød radicchio & urtedressing 

Møllers delikatesser
Æggesalat med blomkål & purløg (L)
Roastbeef med remoulade, peberrod & sprøde løg

Møllers vegetarret
Grillet tofu i paprikasauce med tomat, peberfrugt & lyse rodfrugter (L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.