UGENS FROKOSTMENU

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord

Vi ønsker at berige hverdagen for andre gennem mad. Vores forstand på mad og vores kærlighed til den er så stor, at vores mission er at servere sund og velsmagende hverdagsmad lavet med brændende passion, fantasi og høj faglighed.Med en frokostordning, fra Møllers Køkken får I ikke kun sund mad, der kildrer smagsløgene. I får inspirerende oplevelser, der gør det endnu mere spændende at gå i kantinen.

MENUEN FOR UGE 23

Husk, at vi også altid står klar til at hjælpe dig/Jer med mødeforplejning, frisk frugt, smørrebrød & morgenbrød.

Så mangler I forplejning til personalemøder, fredagsmorgenmaden eller andet, så kontakt os og få en snak!

Mandag d. 5/6

DAGENS LIVRET

Pasta – laks – spinat

MØLLERS GRØNNE TILBEHØR

Dagens grønne salat

MØLLERS DELIKATESSER

Rimmet torskekæber skilt kærnemælk dildolie
Hr.Nielsen skinke appelsin syltede løgurter
Snackgrønt humus

MØLLERS VEGETARRET

Minitærter – løg – spinat

BRØD

Surdejsbrød fra Møllers eget bageri (G)

Tirsdag d. 6/6

MØLLERS LIVRET

Svinemørbrad a la creme rugbrød asier(L+G)

MØLLERS GRØNNE TILBEHØR

Sommersalat ostetern grønne ærter

MØLLERS DELIKATESSER

Serranoskinke gauda (G+L)
Lakserilette rugchips grillet asparges (G)
Hytteost radiser

MØLLERS VEGETARRET
Pita humus fetacreme urter fintsnittet kål fintsnittet rødløg (L+G)

BRØD
Surdejsbrød fra Møllers eget bageri (G)

Onsdag d. 7/6

MØLLERS LIVRET
Koteletter grillet peber tomatris forårsløg

MØLLERS GRØNNE TILBEHØR
Iceberg jordbær melon blåbær feta ærter (V)

MØLLERS DELIKATESSE
Leverpostej agurk (G)
Torskerogn remoulade syltet gulerødder (L)

MØLLERS VEGETARRET
Linsefrikadeller – tomatchutney (G+L+V)

ONSDAGS KAGE (G+L)
Vores nye bager tryller!

BRØD
Surdejsbrød fra Møllers eget bageri (G)

Torsdag d. 8/6

MØLLERS LIVRET
Fiskefrikadeller kold sauce verte pasta (G+L)

MØLLERS GRØNNE TILBEHØR
Spidskål fintsnittet gulerødder rosiner dadler cremet dressing

MØLLERS DELIKATESSE
Tomatmad i skiver basilikum grøn pesto salte mandler

Røget makrel æggestand frisk dild

MØLLERS VEGETARRET
Perlebygotte tomat parmesan oliven (G+L)

BRØD
Surdejsbrød fra Møllers eget bageri (G)

Fredag d. 9/6

MØLLERS LIVRET
Kylling trøffel bagte spidskål vendt i citronsmør

MØLLERS GRØNNE TILBEHØR
Broccolisalat (L+G)

MØLLERS DELIKATESSE
Møllers udvalg

MØLLERS VEGETARRET
Tomat galette – ostecreme – hvidløg

BRØD
Surdejsbrød fra eget bageri (G)

RIGTIG GOD WEEKEND!

(G) = Gluten (L) = Laktose (V) = Vegetar

Har du spørgsmål? Så send os en mail!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0