UGENS FROKOSTMENU

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord

Vi ønsker at berige hverdagen for andre gennem mad. Vores forstand på mad og vores kærlighed til den er så stor, at vores mission er at servere sund og velsmagende hverdagsmad lavet med brændende passion, fantasi og høj faglighed.Med en frokostordning, fra Møllers Køkken får I ikke kun sund mad, der kildrer smagsløgene. I får inspirerende oplevelser, der gør det endnu mere spændende at gå i kantinen.

MENUEN FOR UGE 25

Husk, at vi også altid står klar til at hjælpe dig/Jer med mødeforplejning, frisk frugt, smørrebrød & morgenbrød.

Så mangler I forplejning til personalemøder, fredagsmorgenmaden eller andet, så kontakt os og få en snak!

Mandag d. 20/6

Dagens Livret
Skipper labskovs serveret med rødbeder

Møllers grønne tilbehør
Spæde salater, feldt, spinat, rucola, radiccio , ærter, olivenolie & plukket feta (L)

Møllers delikatesser
Torskerogn, karrymayo & brøndkarse (G)
Kalkunbryst, grønne æbler & frisée (L)

Møllers vegetarret
Bagt kartoffelmos, svampe, brændte løg & ærteskud   

+ surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Tirsdag d. 21/6

Dagens Livret
Chile con Carne serveret med ris, creme fraiche, chips & jalapenos (L)

Møllers grønne tilbehør
Edamame bønner, majs, rødløg & hvidkålscrudité

Møllers delikatesser
Frikadelle & fermenteret spidskål (G+L)
Fiske terrine, frisk dild & citron (G+L)
Ost med dagens tilbehør (G+L)

Møllers vegetarret
Chili sin Carne

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Onsdag d. 22/6

Dagens Livret
Kamsteg serveret med nye kartofler fra Samsø, grillet selleri & timian-sky   

Møllers grønne tilbehør
Hjertesalat, oliven, melon, feta, forårsløg & sommer tomater (L)

Møllers delikatesser
Grøntsagsæggestand & røgeost (L)
Serano skInke & grillet grønne asparges

Møllers vegetarret
Grøntsagslasagne (L+G)

ONSDAGSKAGE (G+L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Torsdag d. 23/6

Dagens Livret
Fiskefileter serveret med kold remoulade sauce, Samsø kartofler & citron (G+L)    

Møllers grønne tilbehør
Gulerodssalat med soltørret tranebær, syrlig dressing & grøn mizuna (L)

Møllers delikatesser
Tomatmad, urtemayo & karse
Rullepølse, hjemmelavet sky, rødløg & mizuna

Møllers vegetarret
Perlebyg med blomkål & fennikel 

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Fredag d. 24/6

Dagens Livret
Thairet med nudler & kylling (G)

Møllers grønne tilbehør
Stegte grøntsager i sesam marinade 

Møllers delikatesser
Udvalg af dagens pålæg & tilbehør (G+L)

Møllers vegetarret
Risotto med squash & syltede svampe (G+L)

+ Surdejsbrød fra Møllers Bageri (G)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.