FROKOSTORDNING

Vores hjerter banker for mad

Vi ønsker at berige hverdagen for andre gennem mad. Vores forstand på mad og vores kærlighed til den er så stor, at vores mission er at servere sund og velsmagende hverdagsmad lavet med brændende passion, fantasi og høj faglighed.

Med en frokostordning, fra Møllers Køkken får I ikke kun sund mad, der kildrer smagsløgene. I får inspirerende oplevelser, der gør det endnu mere spændende at gå i kantinen.

Og der er mange flere grunde til, at vi har en tilfredshed blandt vores kunder vi dagligt servicerer rundt omkring. Gode grunde som vi giver dig mulighed for at læse mere om her på siden.

Velkommen til Møllers Gastronomi

Mad, der giver en god smag i munden

Vores vision er at skabe uforglemmelige måltidsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. At have stærke holdninger og værdier giver både retning og fortæller, hvad vi skal vælge til og fra. Og det betyder, at vi er nødt til at være konsekvente.

Det gode måltid er kun toppen af isbjerget. Før det kommer på tallerkenen, er der blevet truffet mange forskellige valg, der gerne skal ende med at gå op i en højere enhed. Hvad hjælper det fx at ens tilberedningsmetoder og gastronomiske fantasi er i top, hvis man vælger at bruge billig og dårlig kylling fra Kina?

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord

Stærke værdier giver fællesskab og retning

I Møllers Køkken insisterer vi på, at det, vi laver, skal give mening og have betydning – for vores kunder og gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os. For kun sådan kan vi have en god smag i munden.

Jagten på det meningsfulde skaber engagement, fællesskab og nytænkning. Når vi er drevet af noget større end bare at lange mad over disken, så hæver vi blikket fra os selv og ser tingene i et større perspektiv, hvor forretningssans, ansvarlighed og udviklingslyst går hånd i hånd og holder hinanden i skak.

Vi er en værdibaseret virksomhed, og det styrer alle vores beslutninger. Så når der står perlespelt på buffeten, så snor der sig en rød tråd fra retten og hele vejen gennem virksomhedens fødekæde, og valget af spelt er præget af vores holdninger til fx sundhed, økologi, velsmag, råvarer, indkøb, bæredygtighed og medarbejderudvikling.

Den sammenhæng er fundamentet i vores virksomhed og i de måltider, vi serverer.

De bedste hilsner
Jan Møller Johansen

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.