SMØRREBRØD

MENU APR-MAJ-JUN

 

  • Pankopaneret kuller – sauce tatar –  friteret kartoffelstrå – frisk dild 
  • Confiteret anderilette – frisk rødbede – ribs – sennep – syltede sennepskorn 
  • Roastbeef – hjemmerørt remoulade – cornichoner – peberrod – spejlæg   
  • Kartoffelmad – løvstikke mayonaise – hjemmeristede løg – bacon – frisk kørvel
  • “Klassiskeren” Rullepølse fra Nr. Søby – hjemmelavet sky – syltede sennepsfrø 
  • Flæskesteg – hjemmesyltet rødkål – vaniljesyltede agurker – urter fra verdens ende
  • På hjemmebagt rugbrød fra eget bageri
    //
  • Friteret æg – hummer – citronaise – spæde salater 
  • Hønsesalat – æbler – pancetta – syltede tomater
  • Koldrøget laks – syltede rødløgsskaller – frisk dild – purløgsmayonaise 
  • På hjemmebagt surdejsbrød fra eget bageri
    //
  • Vegetar smørrebrød 
  • Avocado – misomayonaise – friterede løg – syltede rødløg – urter
  • Bagt selleri – friterede kartoffelstrå – fetaostcreme – masser af radise urter 
  • Hvide asparges – sennepsmayonaise – dehydreret tomat – frisé

    Pris pr. stk: 65 kr

    Har du spørgsmål? Så send os en mail!

    Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

    0