NYTÅRSAFTEN 2021

Årets sidste aften skal fejres med manér

Snart rinder året ud og 2022 banker på døren. Året har uden tvivl været bedre end 2020, men Corona er vi desværre ikke færdige med. Vi håber dog, at mange af jer skal holde en hyggelig nytårsaften med dem I holder af.

 

Igen i år har vi sammensat en lækker nytårsmenu, hvor maden er tilberedt på forhånd.
Vi har altså gjort det nemt for dig, så du blot skal varme tingene op og anrette. Vi har sågar lavet en lille guide til dig, så du kommer sikkert i mål.
På den måde har du masser af tid til hyggen og dine gæster. 


Tak for 2021 – vi håber 2022 bliver et år med færre mundbind og restriktioner!

Årets nytårsmenu 2021

Forret:

Cremet jordskokkesuppe  med saltet torsk, håndpillede rejer, jordskokkechips & dildolie.
Toppet med friske urter & butterdejsstick. Hertil Møllers populære surdejsboller & rørt karsesmør.

Hovedret:
Kalvemørbrad (1 stk. til 2 kuv. (+400gr.)) serveret med trøffelsauce, ristet bøgehatte, kartoffel & brændte løg-puré.
Hertil karamelsten fra Arla Unika & bagte gulerødder i citronolie. Toppet med brøndkarse. 

Dessert:

Mango-Pannacotta med passionsfrugt-gel, blåbær & skovsyre. Toppet med brændt hvid chokolade.

Nytårstapas til Dronningens Nytårstale (+125 kr. pr. person)
Blinis serveret med caviar, rødløg & Creme Fraiche
Lakserilette serveret på sprød mini-toast

AFHENTNING PÅ SLETVEJ 2E D. 31/12 FRA KL. 10 – 13.

Pris i alt: 395 kr. pr. person

Vegetar nytårsmenu 2021

Forret:

Cremet jordskokkesuppe  med saltet & røget selleri, jordskokkechips & dildolie. Toppet med friske urter & butterdejsstick.
Hertil Møllers populære surdejsboller & rørt karsesmør.

Hovedret:
Bagte & glacerede rødbeder, confiteret jordskokker, ristet bøgehatte, kartoffel & brændte løg-puré.

Hertil karamelsten fra Arla Unika & bagte gulerødder i citronolie. Toppet med brøndkarse. 

Dessert:

Mango-Pannacotta med passionsfrugt-gel, blåbær & skovsyre. Toppet med brændt hvid chokolade.

Nytårstapas til Dronningens Nytårstale (+125 kr. pr. person)
Blinis serveret med caviar, rødløg & Creme Fraiche

Lakserilette serveret på sprød mini-toast

Har du spørgsmål? Så send os en mail!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0