MØLLERS PAKKER

MØLLERS 2-RETTERS

April – Maj – Juni 2025

Forret
– Hvide asparges – hollandaise – håndpillede rejer – masser af frisk dild

Hovedret
– Amerikansk Hereford okse
– Pomme Anna, Brombærglace
– Jordskokker bagt med hele hvidløg
– Gulerodspure´ og friske urter fra Mols

Pr. person v/min. 10 personer
255-,

MØLLERS GOURMET MENU

April – maj – juni 2025

Tapas forretter
– Hvide asparges med hollandaise, håndpillede rejer og masser af frisk dild
– Ceviche af helleflynder med lime, ristede kerner, grøn olie og sprødt element
– Vaffel med Ibérico-skinke, syltede bøgehatte, trøffel og friskost
– Carpaccio af wagyu med røget Vesterhavsost og dehydreret æggeblomme

Hovedret
– Amerikansk Hereford-okse med Pomme Anna og brombærglace
– Jordskokker bagt med hele hvidløg
– Gulerodspuré og friske urter fra Mols

Dessert
– Nøddebund – passionsfrugt mousse – lun hindbær

Pr. person v/min. 10 personer – tilkøb af 2 slags kød kan aftales.
425-,

Kontakt os på 27 89 07 77 eller send en mail til info@moellersgastronomi.dk
Vores mad indeholder allergener og på opfordring oplyser vi gerne herom.

Har du spørgsmål? Så send os en mail!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0