MØLLERS PAKKER
MØLLERS 2-RETTERS
April – Maj – Juni 2025
Forret
– Hvide asparges – hollandaise – håndpillede rejer – masser af frisk dild
Hovedret
– Amerikansk Hereford okse
– Pomme Anna, Brombærglace
– Jordskokker bagt med hele hvidløg
– Gulerodspure´ og friske urter fra Mols
Pr. person v/min. 10 personer
255-,
MØLLERS GOURMET MENU
April – maj – juni 2025
Tapas forretter
– Hvide asparges med hollandaise, håndpillede rejer og masser af frisk dild
– Ceviche af helleflynder med lime, ristede kerner, grøn olie og sprødt element
– Vaffel med Ibérico-skinke, syltede bøgehatte, trøffel og friskost
– Carpaccio af wagyu med røget Vesterhavsost og dehydreret æggeblomme
Hovedret
– Amerikansk Hereford-okse med Pomme Anna og brombærglace
– Jordskokker bagt med hele hvidløg
– Gulerodspuré og friske urter fra Mols
Dessert
– Nøddebund – passionsfrugt mousse – lun hindbær
Pr. person v/min. 10 personer – tilkøb af 2 slags kød kan aftales.
425-,
Kontakt os på 27 89 07 77 eller send en mail til info@moellersgastronomi.dk
Vores mad indeholder allergener og på opfordring oplyser vi gerne herom.
Har du spørgsmål? Så send os en mail!