Nytårsmenu 2024/2025


Appetizer

Tapioca chips
Italiensk modnet skinke – fermenteret hvidløgsmayo – syltede svampe, rødløg og tallerkensmækker
Krustade fyldt med varmrøget lakserillette og frisk dild Saltede nødder

Forret
Saltet hvid sæsonfisk flankeret af mild cremet hummersauce – grøn tomatsalsa – rød radise urt.
Surdejsbrød fra møllers eget bageri – pisket smør

Hovedret
Dansk kalvefilet – (sousvide 12 timer ved 57 gr.) med honningbagte rødbeder, grillet løg vendt i balsamico kartoffel millefoglie,
selleripure’ timian sauce

Dessert
Hvidchokolade mousse – æbler – passionfrugt samt mazarin bund

Udlevering sker på Mollerupvej 7, 8240 Risskov fra kl. 11.00 – 13.00,
hvor vi vil være vært ved et glas bobler.

Har du spørgsmål? Så send os en mail!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0