SELSKABER

Møllers Gastronomi er til dig der vil holde en fest som er lidt ud over det sædvanlige. Vores høje kvalitet og innovative menuer garanterer, at din konfirmation, fødselsdag eller bryllup aldrig vil blive glemt. Vi leverer festmåltider til enhver lejlighed, og kan sammensætte menuen lige som du ønsker den.

Ved mærkedage og større fester…

Kommer vi ud til jer og aftaler festen vi sammensætter menuen sammen efter de ønsker i nu måtte have.

BRYLLUP

Alt efter smag og behag, har vi sammensat en menu på 3, 4, 5 retter eller mere.

Det kunne også være en buffet bestående af Tapas til forret og stegebuffet til hovedret

På ens bryllupsdag sidder man længe ved bordet, og der er som regel mange sange og taler. Derfor skal maden koordineres så det passer til Jeres stil.

Jeg kan ikke påpege nok, hvor vigtigt det er at man har en god stab af tjenere og måske kok, til at stå bagved, og få dagen til at glide, så man selv kan nyde den store dag, som i forvejen går alt for hurtigt

BARNEDÅB

Vi laver et lækkert menuforslag til barnedåben, hvor der tages udgangspunkt i at det er frokost.

Den er lavet til et mere uformelt set up, og ønsker man i stedet en evt. 3 retters menu, er vi altid på dupperne for at sammensætte Jeres personlige menu

Konfirmation

Konfirmanden har en særlig plads i Møllers Gastronomi. Det er som regel her at den ”nye” voksne, får en medbestemmelse i menuen. Vi er superstærke i at finde vores konfirmanders favoritter, og vi hjælper gerne med kærlig vejledning, så at det også passer ind med forældrenes ønsker.

Her er der både valg af 2-5 retters menuer, men sandelig også buffeter, hvor forret og dessert kan blive tallerkenserveret.

Her kan Jeg heller ikke påpege nok, hvor vigtigt det er at man har en god stab af tjenere og måske kok, til at stå bagved, og få dagen til at glide, så man selv kan nyde den store dag og sin konfirmand, der træder ind i de voksnes rækker.

RUNDE FØDSELSDAGE

Alt kan lade sig gøre: Vi rykker restauranten hjem i stuen, haven, teltet eller hvor du ellers gerne vil fejre dagen.

Vi kan grille, stege, tranchere eller hvad i nu har lyst til

RECEPTION

Uden at prale, så tror jeg at vi er verdensmestre i fingerfoods. Vi har de lækreste små retter, som er så fint pyntet og vores kunder ELSKER dem.  De passer fint til cocktailparties, firmajubilæer, og den uformelle runde fødselsdag, hvor man gerne vil have at ens gæster cirkulerer og snakker til en snack eller flere.

SERVICE M.M.

Vi kan også levere alt indenfor service, borde, højbordet, stole, telte fadøl m.m.

SKAL DU BRUGE EN HÅND TIL AT SERVERE?

Så sender vi gerne en af vores dygtige kokke eller tjenere. De sørger for, at maden holdes varm og buffeten fyldes op, og kan også være behjælpelig med servering, borddækning m.m. priser fra kr. 350.00 pr. time.

Send os en forespørgsel

1 + 1 =

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. 

0